Käärmeiden kaupunki täytti 1 vuotta. Lataa lukunäyte & tutustu!

Ohoh. Taas on yksi vuosi kulunut puoliksi tämän maailman tohinoissa ja puoliksi kuvittellisia maailmoja kuvitellessa. Uusimman teokseni Käärmeiden kaupungin ilmestymisestä on nyt tasan 1 vuosi ja 10 päivää. Ilokseni voin sanoa, että olen viimein päässyt yli kirjan ilmestymisestä. Tarkoitan tällä sitä, että en enää ole jumittunut tähän kirjaan vaan kirjoitan ja suunnittelen innolla jo uusia juttuja. Vuosi sitten olin vielä totaalisesti jumissa ja vähän pelkäsinkin, mitä jatkosta tulisi, mitä oikein osaisin kirjoittaa tämän jälkeen. Hiljakseen se tapahtuu, irtautuminen, kunnes lopulta alkaa jo unohtaa omien henkilöhahmojensa nimiä…

Mutta kirja, se on pysyvä ja jää elämään, sellaisena kuin se on kansien väliin kerran putkahtanut.

Jos haluat tutustua tähän ihmisistä, käärmeistä, rakkaudesta ja juonitteluista kertovaan lähes 700-sivuiseen aavikkofantasiakertomukseen, lataa ihmeessä ilmainen lukunäyte! Pdf-muotoinen näyte romaanin alusta löytyy Gummeruksen sivuilta täältä!

Kirjailija kiittää jokaista lukijaa, kumartaa syvään jokaiselle (pienellekin!!) lukijakommentille ja siirtyy onnellisina uusiin tarinoihin.

Jospa ne uudetkin vielä joskus taipuvat kohdilleen, juuri oikeanlaisille käärmeenmutkille. Aikamoista vääntämistä se välillä tuntuu olevan.