Finncon 2018

Finnconiin!

On aika taas kerätä käärmeet, kimpsut ja kampsut ja suunnata vuoden parhaaseen kirjallisuustapahtumaan eli Finnconiin.

Olen mukana seuraavissa ohjelmissa:

La klo 14.00 Ajan hermolla: uudet kotimaiset nuortensarjat starttaavat
Kevään 2018 uunituoreet esikoiset esittelevät niin peli-, fantasia- kuin dystopiamaailmojakin. Tule kuulemaan ensivaikutelmat sarjoista, joiden jatko-osat ovat tulevina vuosina kuumaa kamaa! Katri Alatalo (pj), Anniina Mikama, Inna Airola, Nonna Wasiljeff ja Anders Vacklin & Aki Parhamaa

La klo 16.00 Mikä ihmeen YA?
Young Adult -kirjallisuus on ollut jo pitkään kovaa valuuttaa ulkomailla ja on nyt vakiinnuttamassa asemaansa myös suomalaisessa spefissä. Mutta missä kulkevat YA:n rajat? Onko YA genre vai ikäluokitus? Keitä ovat YA:n lukijat? Katri Alatalo (pj.), Sini Helminen, J.S. Meresmaa ja Magdalena Hai.

Su klo 11 Eeppistä suomalaista fantasiaa, kiitos
Eeppisen fantasian taitajat keskustelevat kotimaisen eeppisen fantasian tarjonnasta ja sen mahdollisista haasteista ja muutoksista. Entä miltä näyttää eeppisen fantasian tulevaisuus? J.S. Meresmaa (pj.), Katri Alatalo ja Ilkka Auer.